Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Doi tineri au fost surprinsi in timp ce consumau substante susceptibile de a fi interzise!

Marti 11 aprilie 2023, ora 15.00 jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita au intervenit in urma unui apel la 112 prin care se anunta faptul ca doi tineri consuma substante susceptibile de a fi interzise si manifesta un comportament suspect chiar in apropierea unui magazin de pe strada Andrei Muresanu, din municipiul Bistrita. Jandarmii s-au deplasat imediat la locul solicitarii, unde au trecut la identificarea persoanelor in cauza. Cei doi tineri au 24, respectiv 19 ani, iar in urma executarii controlului corporal preventiv, asupra acestora au fost gasite mai multe hartii impachetate in care se afla o substanta vegetala de culoare verde galbui.

           Pe numele acestora vor fi intocmite actele de sesizare pentru infractiunea de detinere de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept (Legea nr.143/2000, art.4, alin.1).

          Persoanele, documentele si substanta gasita asupra acestora urmeaza a fi predate politistilor, pentru continuarea cercetarilor.

0 comentarii3171 vizualizări11 aprilie 2023
rss 2.0
rss 2.0