Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Inscrieri pentru admiterea la scolile postliceale militare ale Jandarmeriei.

S-a dat startul la inscrieri pentru admiterea la scolile postliceale militare ale Jandarmeriei Romane! Si tu poti fi jandarm! Ai 700 de sanse!        

       Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud recruteaza candidati pentru participarea la concursul de admitere organizat in acest an la unitatile de invatamant postliceal ale Jandarmeriei Romane, fiind aprobate in vederea scoaterii la concurs, urmatoarele locuri:

       - Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi "Petru Rares" Falticeni - 350 locuri, (din care 3 locuri pentru romi si 3 locuri pentru alte minoritati);

       - Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani - 350 locuri, (din care 3 locuri pentru romi si 3 locuri pentru alte minoritati).

       Pentru a urma cursurile scolilor militare ale Jandarmeriei Romane trebuie indeplinite anumite conditii care pot fi consultate la: https://www.jandarmeriabistrita.ro/lista-admiteri3., pe www.jandarmeriafalticeni.ro, respectiv www.scoaladragasani.ro.     

       Cererea de inscriere si consimtamantul privind solicitarea extrasului de cazier judiciar, (daca se solicita de catre candidat acest lucru), se depun pana la data de 05 mai a.c., exclusiv in format electronic scanat, fisier tip PDF, pe adresa de e-mail ru@jandarmeriabistrita.ro, iar data limita de depunere a dosarelor in volum complet este 15 mai a.c., inclusiv, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, din Bistrita, strada Romana, nr. 17A.

     Cei care indeplinesc conditiile si criteriile necesare admiterii pot afla mai multe detalii cu privire la aceasta sesiune accesand: https://www.jandarmeriabistrita.ro/lista-admiteri3.

0 comentarii2751 vizualizări26 aprilie 2023
rss 2.0
rss 2.0