Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
Vacanta in siguranta alaturi de oamenii in uniforma!

Jandarmii bistriteni, alaturi de pompieri, politisti si specialistii antidrog au fost oaspetii a peste 180 de copii aflati in doua dintre taberele din judetul Bistrita-Nasaud.

            Activitatile s-au desfasurat pe parcursul zilei de marti, 25 iulie a.c., la Centrul Misionar de Tineret Ion Bunea si la Centrul de Agrement din statiunea Sangeorz-Bai, unde au fost organizate diverse activitati si ateliere de prezentare specifice fiecarei institutii in parte. Acestea au fost educative, interactive si distractive, pentru a le oferi copiilor informatii despre rolul si responsabilitatile institutiilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

             La activitati a fost prezentat si echipamentul folosit de catre jandarmii montani Rodna pe timpul misiunilor. De asemenea, jandarmii le-au explicat copiilor cum sa evite situatiile periculoase, cum sa-si protejeze bunurile sau cum sa petreaca o vacanta in conditii de siguranta. Copiii din cele doua tabere sunt din Ucraina, Republica Moldova, Dej si Gherla.

            Astfel de activitati vor continua pe toata perioada vacantei si sunt adaptate varstei si nivelului de intelegere al copiilor, astfel incat sa le ofere o experienta educativa si captivanta alaturi de structurile Ministerului Afacerilor Interne, de la nivel judetean.

 

0 comentarii2639 vizualizări25 iulie 2023
rss 2.0
rss 2.0