Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
Festivalul cantecului si dansului popular "La Oglinda".

In garnizoana Bistrita a avut loc deschiderea oficiala a Festivalului cantecului si dansului popular "La Oglinda" al formatiilor folclorice ale Cercurilor Militare din Ministerul Apararii Nationale.

Dupa intonarea Imnului National, intr-un cadru festiv, comandantul Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan", colonel Cristinel-Dumitru Colibaba, in cuvantul sau, a urat bun venit Cercurilor Militare Bistrita, Curtea de Arges, Campulung Muscel, Targoviste, Caransebes si Ansamblului Folcloric "Cununa Graului’’ din Ocnita si, de asemenea, a subliniat faptul ca:  "este esential sa nu uitam radacinile noastre, valorile noastre autentice si sa ne conectam cu trecutul nostru.  Acest festival folcloric este o oportunitate de a aduce in prim plan traditiile, dansurile, muzica si portul popular romanesc, toate aceste elemente care ne definesc ca popor ".  

 

Participantii la festival au intonat cu bucurie alaturi de cei prezenti la activitate imnul festivalului "La Oglinda" si au continuat activitatea oferind publicului momente cu cantece si dans popular, inedite si de neuitat.

Activitatea s-a incheiat cu un scurt moment, in cadrul caruia comandantul brigazii a oferit diplome de apreciere reprezentantilor Cercurilor Militare.

 

 Raluca Muresan

0 comentarii2800 vizualizări28 iulie 2023
rss 2.0
rss 2.0