Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Ne mandrim cu militarii nostri.

Cariera militara nu este o simpla profesie, ci este o vocatie, iar militarii se angajeaza prin juramant sa raspunda: "Oriunde! Oricand! La datorie!’’. Cariera militara nu inseamna doar actiuni militare, exercitii si misiuni, ci si o perfectionare continua care impune parcurgerea si absolvirea unor cursuri atat nationale cat si internationale.

Timp de un an, colegii nostri din cadrul Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan’’, maiorul Daniel Trefas si maiorul Dan Motofelea, vor urma cursurile prestigiosului US Army Command and General Staff College -Colegiul de Comanda si Stat Major ( CGSC) din Fort Leavenworth, Kansas, Statele Unite ale Americii.

Colegiul de Comanda si Stat Major al Armatei SUA (USACGSC) are importanta misiune de a educa si forma lideri capabili sa desfasoare intreg spectrul de operatii de tip joint, interagentii si multinationale.

Ii felicitam si le uram mult succes!

0 comentarii2282 vizualizări31 august 2023
rss 2.0
rss 2.0