Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Dosar penal pentru comercializarea unor parfumuri contrafacute intr-un magazin din orasul Nasaud!

Pe timpul unei actiuni specifice privind prevenirea si combaterea faptelor ilegale pe raza orasului Nasaud, in cursul zilei de joi 14 septembrie a.c., jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere si Interventie Nasaud, au constatat faptul ca o societate comerciala oferea spre vanzare clientilor mai multe parfumuri susceptibile a fi contrafacute. In magazin erau expuse spre comercializare diverse parfumuri care aveau aplicate denumiri celebre sau foarte asemanatoare cu marci inregistrate.

In acest caz au fost intocmite actele de sesizare sub aspectul savarsirii infractiunii de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare, conform Legii nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice, urmand a fi inaintate organelor competente pentru solutionare.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

Bistrita, 15 septembrie 2023

0 comentarii2863 vizualizări16 septembrie 2023
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0