Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 22 Septembrie 2023 - 14587
"Gheparzii transilvani" , gata pentru misiune.

Exercitiul de repetare a misiunii reprezinta una dintre ultimele obiective pe care trebuie sa le indeplineasca o structura inainte de a fi dislocata intr-un teatru de operatii. Astfel, in aceasta perioada,  Detasamentul de Aparare Antiaeriana rotatia a XIV-a, structura generata de Batalionul 3 Aparare Antiaeriana "Potaissa", a indeplinit cu succes acest obiectiv.

Activitatea s-a desfasurat in context intrunit cu forte din cadrul Diviziei 4 Infanterie "Gemina", Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan' si Bazei 71 Aeriana " General Emanoil Ionescu" si a avut drept scop evaluarea modului de reactie al militarilor in diferite situatii, specifice unui camp de lupta modern.

Comisia din cadrul Comandamentului Fortelor Intrunite, care a evaluat permanent activitatea detasamentului, a apreciat nivelul de pregatire al militarilor ca fiind la un nivel inalt. Astfel, dupa o perioada intensa de pregatire,  detasamentul poate raporta "Gata pentru misiune!".

 

Maria Dohotar

 

0 comentarii679 vizualizări18 septembrie 2023
rss 2.0
rss 2.0