Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 16 Iulie 2024 - 14587
Cersetoria si consumul de bauturi alcoolice in alte locuri decat cele amenajate, sanctionate de jandarmi.

Cersetoria, consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat si detinerea de substante pirotehnice in imediata apropiere a unei arene sportive - au fost principalele abateri sanctionate de catre jandarmi la sfarsit de saptamana.   Jandarmii s-au aflat in mijlocul cetatenilor la acest sfarsit de saptamana pentru a asigura masurile de ordine publica la manifestarile sportive si cultural-artistice organizate la nivelul judetului. 

La partida de fotbal feminin organizata sambata 25 noiembrie a.c. la Baza Sportiva Gloria din cartierul Unirea, jandarmii au depistat un minor care a folosit diverse tipuri de materiale pirotehnice in imediata apropiere a arenei sportive. 

Jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita au intocmit pentru minorul in cauza in prezenta reprezentantului legal, actele de sesizare, pentru infractiunea de "operatiuni cu articole pirotehnice efectuate fara drept", conform Legii nr. 126 din 1995, art. 37, lit. a, acesta avand asupra sa un numar de 66 de articole pirotehnice diferite.

Documentele au fost inaintate politistilor, pentru continuarea cercetarilor.

La acest sfarsit de saptamana au mai fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 2.100 lei si 6 avertismente scrise pentru diferite abateri de la legislatia in vigoare.

Au fost constatate si sanctionate mai multe fapte antisociale cum ar fi: cersetoria, si consumul de bauturi alcoolice in alte locuri decat cele special amenajate in acest sens.

0 comentarii4249 vizualizări27 noiembrie 2023
rss 2.0
rss 2.0