Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Jur credinta patriei mele, Romania !

Am fost martorii angajamentului ferm al soldatilor gradati profesionisti din cadrul unitatilor subordonate Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan" , care  prin juramantul pe care l-au depus astazi, 28 noiembrie, au ales sa-si dedice timpul, energia si devotamentul pentru a apara valorile noastre fundamentale.

"Dragi soldati, v-ati asumat astazi, in fata lui Dumnezeu, sub puterea Juramantului, o responsabilitate deosebit de onoranta si o datorie sacra, aceea de a fi aparatorii de nadejde ai tarii noastre, ai idealurilor si valorilor pentru care stramosii nostri s-au jertfit de-a lungul timpului. V-ati obligat sa respectati Constitutia, legile tarii si regulamentele militare, sa depuneti eforturi in pregatirea dumneavoastra pentru a fi gata: Oriunde, Oricand, La datorie!’’ le-a transmis prin mesajul sau comandantul Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan", colonel Cristinel-Dumitru Colibaba.

Ii felicitam si ii indemnam sa abordeze fiecare misiune cu responsabilitate si incredere!

Bun venit in marea familie a Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan’’, dragi camarazi!

 

 

Foto - Brigada 81 Mecanizata  "General Grigore Balan"

Text - Raluca Muresan

0 comentarii2492 vizualizări28 noiembrie 2023
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0