Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
Masuri de ordine publica asigurate de catre jandarmi de Boboteaza.

Jandarmii asigura cu ocazia sarbatorii Botezul Domnului masurile de ordine publica in zona lacasurilor de cult din aria de competenta din judetul Bistrita-Nasaud, unde cetatenii se vor aduna in numar mare conform traditiei.

         Masurile de ordine publica vor fi asigurate de catre jandarmi conform competentelor legale in vigoare, la lacasurile de cult din municipiul Bistrita, in Nasaud, Beclean, Sangeorz-Bai, Rodna, Piatra-Fantanele si Stramba.

          Jandarmii recomanda cetatenilor care vor participa la activitatile religioase organizate cu aceasta ocazie, sa respecte indicatiile primite, sa adopte un comportament civilizat, sa dea dovada de intelegere fata de masurile luate, sa evite conflictele de orice natura si sa anunte cea mai apropiata patrula de jandarmi daca observa persoane care au un comportament antisocial.

          Totodata, jandarmii bistriteni asigura in data de 6 ianuarie 2024 masurile de ordine publica si la partida internationala de handbal feminin dintre echipele CS Gloria 208 Bistrita-Nasaud vs. MKS Funfloor Lublin (POL) care va avea loc de la ora 15.00, la sala polivalenta Teraplast Arena din cartierul Unirea.

0 comentarii2415 vizualizări05 ianuarie 2024
rss 2.0
rss 2.0