Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
Schimbarea comenzii Batalionului 405 Sprijin Logistic "Nasaud".

In 15 ianuarie, in prezenta comandantului Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan", colonel Cristinel Dumitru Colibaba, s-a desfasurat ceremonia de predare-primire a comenzii si Drapelului de Lupta al Batalionului 405 Sprijin Logistic "Nasaud’’, intre locotenent-colonelul Florin-Ioan Cioanca si locotenent-colonelul Ovidiu-Marius Mitrofan.

In cuvantul sau, comandantul brigazii, a multumit locotenent-colonelului Florin-Ioan Cioanca, pentru profesionalismul si abnegatia de care a dat dovada pe tot parcursul activitatii desfasurate la comanda batalionului si, de asemenea, l-a felicitat pe noul comandant, locotenent-colonelul Ovidiu-Marius Mitrofan, si l-a asigurat de sprijinul deplin din partea Brigazii 81 Mecanizata " General Grigore Balan’’ in toate activitatile viitoare.

Ii dorim succes locotenent-colonelului Ovidiu-Marius Mitrofan in viitoarele provocari la comanda unitatii, iar locotenent-colonelului Florin-Ioan Cioanca, ii multumim pentru efortul si daruirea de care a dat dovada, urandu-i succes in activitatea viitoare!

Text - Raluca Muresan

Foto - Raluca Muresan, Jungheatu Petrut.


 

Brigada 81 Mecanizata "General Grigore Balan".

0 comentarii2464 vizualizări16 ianuarie 2024
rss 2.0
rss 2.0