Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
O noua autospeciala de interventie la Jandarmeria bistriteana .

In cazul interventiei in sprijinul populatiei este nevoie pe langa pregatirea teoretica si fizica si de tehnica potrivita, in functie de zona in care are loc aceasta. Pentru a veni in intampinarea acestei nevoi, Jandarmeria Romana a fost dotata cu 51 de autospeciale prin intermediul unui proiect finantat de Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, valoarea totala a achizitiei ridicandu-se la 12,88 de milioane de lei.

            Jandarmeria Bistrita-Nasaud a primit in dotare una dintre cele 51 de autospeciale Ssangyong Musso Grand Style, care consolideaza capacitatile de interventie ale Jandarmeriei in situatii de urgenta in zonele afectate de dezastre/pericole, in scopul evaluarii efectelor acestora, a transmiterii mesajelor de informare, precum si pentru captarea imaginilor din aceste zone. Toate acestea pentru a se putea interveni la timp la nevoie, scopul fiind siguranta cetatenilor.

            Fata de dotarile standard pe care le au autospeciale apartinand Jandarmeriei, Ssangyong Musso Grand Style vine la pachet cu o serie de echipari suplimentare precum:

           - Sistem de remorcare fata (troliu);

           - Sistem de avertizare optica si acustica;

           - Echipament de comunicare acustica/ avertizare la distanta;

           - Panou afisaj cu leduri pentru mesaje variabile;

           - Echipament de observare bazat pe principiul imagisticii termice.

 

          In luna ianuarie institutia noastra a primit o autospeciala pentru acces in zone greu accesibile, un Jeep Wrangler care este folosit de catre jandarmii montani pentru interventiile in zonele greu accesibile ale judetului nostru.

0 comentarii2968 vizualizări06 martie 2024
rss 2.0
rss 2.0