Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Au hotarat impreuna sa urmeze aceeasi cale: aceea de a deveni jandarmi!

La cei 25 de ani au ales sa faca o schimbare in cariera si au hotarat impreuna sa urmeze aceeasi cale: aceea de a deveni jandarmi! Le place corectitudinea si mai ales dreptatea. Leontin si Valeriu Olariu sunt gemeni si spun ca s-au acomodat deja cu regulile din scoala si abia asteapta sa inceapa activitatea alaturi de colegi.

"Am respectat intotdeauna uniforma militara. Respect foarte mult munca acestor oameni si de aceea mi-a fost foarte usor sa aleg sa devin jandarm." - spune Cosmin Catarig, un alt elev care face parte din aceeasi serie.

 Elevul Paul Bartos a ales in schimb sa urmeze o cariera in Jandarmerie pentru siguranta pe care i-o confera acest loc de munca. Este convins ca nu va fi intotdeauna usor, dar atunci cand alegi sa faci ceea ce iti place, treci mai usor prin toate provocarile.

Indiferent care a fost principalul motiv pentru care tinerii au ales sa ne devina colegi, le uram mult succes in activitatea pe care o vor desfasura, incepand cu acest prim stagiu care va fi in domeniul Pazei si Protectiei Institutionale.

Mai multe detalii obtineti accesand:

pagina web: https://www.jandarmeriabistrita.ro/node/1886

 

 

Jandarmeria Bistrita

0 comentarii2653 vizualizări18 martie 2024
rss 2.0
rss 2.0