Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 23 Iulie 2024 - 14587
Activitatile dedicate publicului larg de Ziua Jandarmeriei Romane, au continuat miercuri la Beclean.

Bucuria de pe chipurile celor care au vizitat Punctul de Informare al Jandarmeriei bistritene in Parcul Central din orasul Beclean, a fost cea care ne-a facut sa intelegem ca am fost asteptati si anul acesta cu nerabdare de catre toti cei care an de an ne intampina aici. Am fost asaltati si anul acesta de catre gazdele noastre care au apreciat ca de fiecare data vizita jandarmilor.

Activitatile organizate in Saptamana Jandarmeriei Bistritene vor continua vineri, 29 martie a.c. in Parcul Mihai Eminescu din municipiul Bistrita (orele 12.00-15.00) si marti, 02 aprilie a.c. in orasul Nasaud la Colegiul National George Cosbuc. (orele 10.00-13.00).

Aceste evenimente organizate in spatiul public sunt dedicate zilei de 3 aprilie - Ziua Jandarmeriei Romane, la implinirea a 174 de ani de la infiintare.

La aceste ateliere de prezentare vizitatorii pot vedea tehnica din dotarea jandarmilor care este folosita in diferite misiuni, materiale ale jandarmilor montani, precum si o parte dintre cele mai noi autovehicule aflate in dotarea inspectoratului.

Ara - unul dintre ajutoarele de nadejde ale jandarmilor bistriteni arata celor prezenti ce a mai invatat in ultimul an si ca de fiecare data culege aplauzele iubirea si aprecierea vizitatorilor de orice varsta.

 

#JandarmeriaBistritaNasaud

#Ziuajandarmeriei2024

#Beclean

Jandarmeria Bistrita

0 comentarii2478 vizualizări27 martie 2024
rss 2.0
rss 2.0