Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 14 Aprilie 2024 - 14587
O intalnire de suflet a cadrelor care au trecut in rezerva cu cele care inca se afla in activitate.

"De cate ori trec pragul acestei institutii sau ma aflu in apropiere, ma incearca sentimente de profunda emotie deoarece am muncit atat de multi ani impreuna!" - a declarat col (r) Iacob Fatu - care a activat in cadrul unitatii noastre timp de aproape 30 de ani, in prezent vicepresedinte al Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere din Ministerul Afacerilor Interne - filiala Bistrita-Nasaud.

In preajma manifestarilor dedicate Zilei Armei, comanda Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud a organizat o intalnire de suflet a cadrelor care au trecut in rezerva cu cele care inca se afla in activitate. Obiectivul acestei intalniri il reprezinta crearea unei punti de legatura intre generatii de jandarmi, precum si a recunostintei pentru activitatea celor care au lasat o amprenta importanta asupra valorilor armei.

Mai multe detalii puteti afla accesand:

Pagina Web:

https://www.jandarmeriabistrita.ro/node/1894

Youtube:

https://youtu.be/65J-JP1wVBc

Instagram: Jandarmeria Bistrita

Twitter:

0 comentarii1421 vizualizări01 aprilie 2024
rss 2.0
rss 2.0