Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Abateri de la legislatia in vigoare constatate de catre jandarmi pe timpul minivacantei de Pasti.

Necuratarea zonei de picnic, consumul de bauturi alcoolice in loc nepermis, cersetoria sau transportul de material lemnos fara documente legale - acestea au fost principalele abateri de la legislatia legala in vigoare constatate de catre jandarmi pe timpul minivacantei care tocmai s-a incheiat.

Pentru o minivacanta in siguranta, jandarmii bistriteni s-au aflat in mijlocul cetatenilor pentru a asigura masurile de ordine publica la manifestarile religioase si sportive organizate in aceasta perioada.

Jandarmii din cadrul posturilor montane au actionat zilnic pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica in aria de competenta, precum si pentru informarea si acordarea de sprijin turistilor aflati in statiunile turistice sau pe traseele montane.

In principal misiunile executate au avut un caracter preponderent preventiv, iar misiunile au vizat asigurarea masurilor de ordine publica in zonele de interes operativ, dar au fost aplicate si sanctiuni. Totalul amenzilor se ridica la 17.100 lei, respectiv 24 de avertismente scrise pentru diferite abateri de la legislatia in vigoare, cum ar fi: nerespectarea prevederilor legale privind organizarea activitatilor de picnic (necuratarea zonei, aprinderea focului in loc nepermis), cersetoria, consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat, transportul de material lemnos fara documente legale, tulburarea ordinii publice, provocarea unor scandaluri, adresarea de injurii precum si nesupravegherea animalelor.

 

https://www.youtube.com/watch?v=7pQw1p35YhA

#sanctiuniminivacanta

#Jandarmeria_Bistrita_Nasaud

Foto: arhiva Jandarmeria Bistrita-Nasaud

 

 

Jandarmeria Bistrita

 

0 comentarii2478 vizualizări07 mai 2024
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0