Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Dam startul exercitiului WIND SPRING 24 .

Dam startul exercitiului WIND SPRING 24 desfasurat de Brigada 81 Mecanizata "General Grigore Balan" in luna mai in Centrul National de Instruire Intrunita "Getica".

Caracterul multinational al exercitiului este dat de participarea alaturi de militarii romani a militarilor francezi si belgieni din cadrul Grupului de Lupta NATO, precum si a militarilor din Armata Nationala a Republicii Moldova.

 

***

Obiectivul principal al exercitiului este perfectionarea deprinderilor in planificarea, organizarea si conducerea actiunilor la nivelul comandamentelor unitatilor brigazii, dezvoltarea deprinderilor actionale ale fortelor intr-un scenariu specific campului de lupta modern precum si cresterea increderii, intelegerii, transparentei si nivelului de interoperabilitate intre structurile noastre si a partenerilor din NATO si celor din Parteneriatul pentru Pace (PfP).

 

 Brigada 81 Mecanizata "General Grigore Balan".

 

0 comentarii2772 vizualizări09 mai 2024
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0