Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Amenzi...pe drumul de centura! Au tulburat linistea publica .....

Au tulburat linistea publica si au fost sanctionati de jandarmi. In ultimele 24 de ore jandarmii bistriteni au aplicat mai multe sanctiuni pe linia nerespectarii prevederilor legii nr. 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

           Bobi L. de 18 ani din municipiul Bistrita, a fost sanctionat cu 200 de lei, pentru tulburarea fara drept a linistii locuitorilor imobilului cu numarul 3, de pe B-dul Independentei,  prin strigate si larma, fapta prevazuta de art. 3, pct. 20, sanctionata de art. 4, lit. b. In aceeasi situatie s-au aflat si M. M. de 16 ani si  N. C. de 15 ani care au fost sanctionati cu cate 100 de lei fiecare.

 

             Amenzi…pe drumul de centura!

             Numai in ultimele 24 de ore pe Soseaua de Centura a municipiului Bistrita, in apropierea unei statii de alimentare cu carburanti au fost depistate, Iuliana M. de 27 de ani din Maieru, Ramona M. de 25 de ani din localitatea Beclenut, oras Beclean, Maria L. de 33 de ani din Viile Tecii, comuna Teaca si Sorina K. de 21 de ani din sat. Crainimat, com. Sieu Magherus, in timp ce atrageau persoane de sex opus in vederea intretinerii de raporturi sexuale cu scopul obtinerii de foloase materiale. Acestea au fost sanctionate de jandarmi cu 500, respectiv cate 600 de lei fiecare.

 

            Cersetorii, in atentia jandarmilor!

            Tot in ultimele 24 de ore au mai fost sanctionate pentru apelarea in mod repetat la mila publicului, persoane care sunt apte de munca. Garofita M. de 21 de ani din Cartierul Sarata, a fost sanctionata cu 300 de lei amenda, fiind depistata in timp ce apela in mod repetat la mila publicului, in parcarea unui hipermarket din municipiul Bistrita si Angela L. de 23 de ani din Gilgau, judetul Salaj, care la randul sau a fost sanctionata cu 100 de lei amenda, pentru acelasi tip de abatere.

 

              Jandarmii Sectiei orasului Beclean, aflati intr-o actiune specifica in Piata Agroalimentara din localitate l-au despistat pe Ioan T. de 41 de ani din sat Cornesti, comuna Calinesti, judetul Maramures, in timp ce efectua acte de comert fara a avea intocmita si afisata lista de preturi la produsele aflate spre vanzare, conform prevederilor legii nr. 12 din 1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite. Acesta a fost sanctionat cu avertisment scris.

            In schimb Florin L. de 45 de ani din Recea Cristur, judetul Cluj, a fost sanctionat cu 100 de lei pentru refuzul declinarii identitatii, la cererea indreptatita a agentului constatator, conform legii nr. 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, lit. 3, pct. 31.

 

    Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii3297 vizualizări09 septembrie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0