Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
Administratia Nationala a Penitenciarelor sarbatoreste "Ziua politistului de penitenciare".

In fiecare an, la 29 iunie, Administratia Nationala a Penitenciarelor sarbatoreste "Ziua politistului de penitenciare", sub patronajul spiritual al Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, ocrotitorii sistemului.         

           Cu aceasta ocazie, in cursul zilei de miercuri, 26 iunie 2024, Penitenciarul Bistrita organizeaza "Ziua Portilor Deschise", demers care va oferi posibilitatea reprezentantilor societatii civile de a vizita unitatea, in scopul cunoasterii realitatii obiective din mediul carceral.

            Accesul in unitate va fi permis in intervalul orar 10.00 - 14.00, in baza unui act de identitate valabil (carte de identitate, buletin de identitate, pasaport), persoanele vizitatoare urmand sa se conformeze regulilor ce privesc accesul in locul de detinere. Persoanele cu varsta sub 14 ani vor avea acces doar insotite.

           Vineri, 28 iunie 2024, incepand cu ora 9.30, la sediul Penitenciarului Bistrita, IPS Andrei Andreicut Arhiepiscopul Vadului, Feleacului si Clujului si Mitropolit al Clujului, Maramuresului si Salajului va oficia o slujba arhiereasca, la care vor participa angajati ai penitenciarului, colaboratori, precum si persoane private de libertate.

 

 

Comisar sef de politie penitenciara Cosmin PARAUAN

Purtator de cuvant

Penitenciarul Bistrita

0 comentarii1932 vizualizări22 iunie 2024
rss 2.0
rss 2.0