Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
Cercetasii in tabara de instructie la apa.

Structurile de cercetare ale Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan" alaturi de cercetasii Brigazii 2 Infanterie Motorizata din Republica Moldova, au executat timp de doua saptamani tabara de instructie la apa, pe cursul raului Somes.

Programul cercetasilor a presupus instructia la apa, instructia tactica de specialitate, marsuri de antrenament pe distante lungi. Traiul in conditii de izolare a fost si de aceasta data una dintre provocarile cercetasilor, acestia avand ocazia sa-si amenajeze adaposturi, sa-si procure si sa-si pregateasca hrana. De asemenea, zona a oferit posibilitatea exersarii cunostintelor de topografie militara.

Cei mai noi militari ai structurilor de cercetare au facut prima data cunostinta cu acest tip de instructie, alaturi de colegii mai vechi in sistemul militar si au experimentat procedurile tactice si tehnicile specifice ducerii actiunilor de lupta la cursurile de apa.

 

Brigada 81 Mecanizata "General Grigore Balan"

 

0 comentarii1953 vizualizări24 iunie 2024
rss 2.0
rss 2.0