Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
50 amenzi = 874 ore de munca!

Instantele de judecata au stabilit, numai in cursul lunii septembrie a acestui an, in urma demersurilor efectuate de catre consilierul juridic al Jandarmeriei bistritene, cpt. Florian Sararu, ca un numar de 26 sanctiuni contraventionale, sa fie transformate in ore de munca in folosul comunitatii. Suma acestora se ridica la 4.150 de lei, iar pentru acestea instanta a hotarat efectuarea de catre cei in cauza a 255 de ore de munca in folosul comunitatii.

                          Numai in primele sase luni ale acestui an, la nivelul Jandarmeriei bistritene au fost inaintate instantei 37 de cereri privind transformarea unui numar de 50 de amenzi neachitate, in ore de munca in folosul comunitatii. In aceste dosare, instanta a stabilit transformarea amenzilor in valoare de 15.680 de lei, in 874 ore de munca in folosul comunitatii.

             Majoritatea sanctiunilor in cauza sunt legate de nerespectarea prevederilor legii nr. 61 din 1991, republicata, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice (cersetorie, prostitutie, tulburarea linstii publice, etc.).

    

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii2835 vizualizări04 octombrie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0