Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Au recidivat si au fost amendati de jandarmi!

Jandarmii Postului Statiune Balneara Sangeorz Bai au fost solicitati de catre directorului Liceului Teoretic "Solomon Halita" din localitate, prof. Vasile Steopoaie, sa intervina pentru aplanarea unui scandal provocat de catre doi elevi ai institutiei de invatamant.

Aflandu-se la orele de dupa-amiaza, G.A. si D.N. ambii de 16 ani domiciliati in Rodna, au provocat un scandal, adresand cuvinte si expresii jignitoare elevului care era de serviciu pe scoala dar si femeii de serviciu.

          Avand in vedere faptul ca in data de 7 decembrie a.c., jandarmii au intervenit pentru aplanarea unui scandal similar, cei doi primind atunci doar cate un avertisment scris,  acum cei in cauza au fost sanctionati cu cate 500 de lei amenda fiecare.

Conform legii nr. 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, aceste fapte se sanctioneaza conform art. 4, lit. c, cu amenda cuprinsa intre 500 si 1.500 de lei.

 

    Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii2919 vizualizări20 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0