Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 15 Mai 2021 - 14587
Impotmolit in zapada in prima zi a anului! Jandarmii la datorie de Boboteaza.

Jandarmii montani din Rodna aflati in prima zi a anului pe Valea Blaznei, intr-o actiune de patrulare au intervenit in sprijinul unui timisorean caruia i se blocase autoturismul din cauza zapezii de pe carosabil.

 In zona Valea Blaznei Cristian M. de 35 de ani din Timisoara, s-a impotmolit cu autoturismul in apropiere de zona miniera, din cauza faptului ca nu era echipat corespunzator sezonului rece. Acesta dorea sa ajunga la o cabana din apropiere dar avand in vedere conditiile de drum greu accesibil s-a blocat in nameti.

 Patrula de jandarmi i-a acordat sprijin pentru scoaterea masinii ramase impotmolite, ulterior cel in cauza fiind condus in siguranta la un complex turistic din apropiere.

 
    Compartimentul Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

 


          Jandarmii vor asigura de Boboteaza masurile de ordine publica la bisericile din judet, unde crestinii se vor aduna in numar mare la liturghie, dupa care, vor participa conform traditiei, la sfintirea apei.

Masurile de ordine publica vor fi asigurate de jandarmi conform competentelor legale in vigoare atat la lacasurile de cult din municipiul Bistrita cat si in Nasaud, Beclean, Sangeorz-Bai, Sant, Rodna si Piatra Fantanele.

 
   Compartimentul Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

 

Elevi in practica la Jandarmeria bistriteana la inceput de an!

          Ca in fiecare an la Jandarmeria Bistrita au sosit elevii scolilor de pregatire a cadrelor jandarmi de la Falticeni ( 3) si Dragasani (9).

In perioada 3 ianuarie - 10 februarie 2012 un numar de 12 tineri se vor afla la Bistrita, in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud unde vor efectua stagiul de practica.

Daca in anul I acestia au efectuat practica in domeniul pazei si protectiei institutionale, elevii aflati acum in anul II de studiu vor executa stagiul la ordine publica, astfel: 7 elevi la Detasamentul 1 Mobil Bistrita, doi la Postul de Jandarmi Statiune Balneara Sangeorz Bai, un elev va fi prezent in cadrul Grupei de Supraveghere si Interventie Nasaud iar la Posturile Montane din Piatra Fantanele si Rodna va fi prezent cate un elev.

Pe toata durata stagiului de practica fiecare elev se va afla sub tutela unui cadru ce va raspunde de pregatirea practica in domeniul respectiv.

 Compartimentul Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

0 comentarii2597 vizualizări03 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0