Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Accident rutier cu o victima.

Luni, 9 ianuarie a.c., la ora 2148, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita Nasaud a fost anuntat despre producerea unui accident de circulatie in municipiul Bistrita, strada General Grigore Balan. Garda de interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri "Bistrita" s-a deplasat, in cel mai scurt timp, la locul accidentului cu un echipaj de descarcerare si o ambulanta SMURD de terapie intensiva mobila. In momentul sosirii la fata locului, s-a constatat ca in autoturismul in cauza se afla un tanar, Claudiu H., 21 de ani. Acesta era prins in fiarele contorsionate ale masinii. Echipajul de descarcerare a asigurat deconectarea bornelor de la acumulatori pentru a preveni producerea unui incendiu, decopertarea autoturismului si indepartarea scaunului din fata pentru a putea permite accesul echipajului medical la victima care prezenta fracturi la ambele membre inferioare. Extractia a durat aproximativ 90 de minute, ulterior victima a fost transportata la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Bistrita.

 

 

Interventii pe scurt

 In perioada 09.01.2012, ora 0730 - 10.01.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 19 situatii de urgenta, astfel:

 

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                      19;

 

 

                                                   Cu stima,   

                                                            Plt., Marius RUS

 

 

 

 

foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2205 vizualizări10 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0