Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Accident de circulatie pe DN17. Pachete cu daruri pentru persoanele varstnice.

Actiuni de protectia comunitatilor. Marti, 10 ianuarie a.c., la ora 1400, un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita a fost solicitat sa intervina in vederea degajarii carosabilului pe un sens de mers pe DN17C. Acesta era blocat cu reziduri animale cazute accidental dintr-o basculanta. S-a actionat cu mijloace de prima interventie (lopeti, maturi) si apa pentru curatarea carosabilului. Aproximativ 3 ore mai tarziu, la ora 1656, un echipaj din cadrul aceleiasi subunitati a fost solicitat sa intervina la o locuinta din municipiul Bistrita, strada Oituzului. Un furtun de gaz prezenta scurgeri masive de gaze. Au fost asigurate masurile de aparare impotriva incendiilor si s-a inchis robinetul de alimentare cu gaz al apartamentului.

 

Accident de circulatie pe DN17

            Marti, 10 ianuarie, la ora 2220, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre producerea unui accident rutier in cartier Viisoara, pe DN17. Doua echipaje de descarcerare si o ambulanta SMURD de terapie intensiva mobila din cadrul garzii de interventie a subunitatii din localitate, impreuna cu doua ambulante din cadrul S.A.J. Bistrita - Nasaud, s-au deplasat de urgenta la locul accidentului. In accident au fost implicate doua autoturisme, in fiecare vehicul aflandu-se cate doua victime. Pompierii militari au procedat la deconectarea bornelor bateriei, iluminarea zonei si sablarea carosabilului. Echipajul medical ce incadreaza ambulanta SMURD a acordat prim ajutor medical pentru doua dintre victimele implicate in accident care au fost transportate ulterior la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita.

 

Interventii pe scurt

 In perioada 10.01.2012, ora 0730 - 11.01.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 7 situatii de urgenta, astfel:

 

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                      5;
  • Protectia comunitatilor                                                        2;

 

 

 

O delegatie a pompierilor militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita Nasaud va oferi, miercuri, 11 ianuarie a.c., incepand cu ora 11.00, 28 de pachete individuale cu daruri persoanelor varstnice din Caminul de Batrani din municipiul Bistrita. A devenit deja o traditie ca in preajma Sfintelor Sarbatori Crestine, persoanele asistate in mai sus mentionata institutie de ocrotire sociala sa primeasca in dar, prin grija Asociatiei de Intrajutorare "Pompierii Bistrita Nasaud", cadouri care sa le aduca o farama de bucurie in suflet.

 

                                    Cu stima,  

                                                      Plt. Marius RUS 

0 comentarii2863 vizualizări11 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0