Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Jandarmii montani din Rodna: prim ajutor acordat unei turiste accidentate pe partia din Valea Blaznei. La furat de fier!

Duminica, 15 ianuarie 2012 in jurul orei 15.30, o patrula din cadrul Postului de Jandarmi Montan Rodna, in colaborare cu o echipa din cadrul Serviciului Public Salvamont din Bistrita si din Rodna,  au acordat primul ajutor unei femei aflate la schi pe partia din Valea Blaznei.  

Femeia in varsta de 41 de ani, domiciliata in Lunca Ilvei, a cazut in timp ce schia pe partie si s-a taiat cu schiul la arcada ochiului drept.

Pentru a putea interveni in caz de accident, jandarmii montani si salvamontistii  au fost prezenti toata ziua pe partia de la Valea Blaznei asigurand ordinea publica in zona si buna desfasurare a activitatilor specifice pe partie.

              Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 


 

In noaptea de duminica 15 ianuarie a.c., o patrula de jandarmi a surprins in flagrant la intersectia strazilor Alexandru Odobescu cu George Cosbuc, un barbat care transporta trei grilaje din material feros cu ajutorul unui carucior.

Jandarmii l-au intrebat de unde le are si unde se indreapta cu acestea iar barbatul a recunoscut ca le-a sustras de la baza unor copaci de pe strada Gheorghe Sincai, din fata imobilelor cu numarul 22-23 si ca intentiona sa le vanda unui centru de colectare a fierului vechi.

             Florin B. are 25 de ani, este din Bistrita si pe numele sau se vor intocmi actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru infractiunea de furt.

 

 

Compartimentul Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2366 vizualizări17 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0