Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Casa cuprinsa de flacari in Beclean, cartier Figa. Cos de fum necuratat.

Marti, 17 ianuarie a.c., la ora 1034, Garda de interventie Beclean din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud a fost solicitata sa intervina in vederea lichidarii unui incendiu produs la o casa de locuit din orasul Beclean, cartier Figa. Doua autospeciale de interventie cu apa si spuma din cadrul subunitatii s-au deplasat in cel mai scurt timp la locul evenimentului. In momentul ajungerii la locul interventiei, incendiul se manifesta la acoperisul imobilului si la doua dintre camerele acestuia. In sprijinul pompierilor militari din Beclean a fost trimisa o autospeciala cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita. S-a actionat cu patru tevi de inalta presiune pentru localizarea si lichidarea incendiului, reusindu-se in acest mod limitarea efectelor acestuia. Interventia a durat aproximativ 3 ore, nu au fost inregistrate victime. In urma incendiului, au ars: mobilierul din doua camere, tavanul pe o suprafata de aproximativ 20 mp, o usa, doua geamuri si obiecte de imbracaminte. Cauza probabila a incendiului a fost un scurtcircuit electric. 

 

Cos de fum necuratat

Marti, 17 ianuarie a.c., la ora 2300, un echipaj al pompierilor militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita, ce incadreaza o autospeciala de interventie cu apa si spuma, a fost solicitat sa intervina pentru lichidarea unui incendiu produs la cosul de fum necuratat al unei case de locuit din localitatea Jelna. S-a actionat cu o teava de inalta presiune pentru stingerea incendiului, interventia a durat aproximativ 40 de minute. Nu au fost inregistrate pagube materiale.

 

Interventii pe scurt

 In perioada 17.01.2012, ora 0730 - 18.01.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 16 situatii de urgenta, astfel:

 

  • Incendii                                                                               2;
  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                      14;                  

 

 

                                                                           Cu stima,   

                                                         Plt. Marius RUS

0 comentarii2975 vizualizări18 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0