Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Surprinsi in flagrant la furat de fier vechi!

Jandarmii montani din Rodna care se aflau intr-o actiune de patrulare in amonte de Valea Vinului, au constatat ca in una din minele aflate in conservare se lucreaza. Imediat jandarmii au intrat si au surprins in flagrant, cinci barbati care demontau mai multe sine de fier de diferite dimensiuni cu scopul de a le sustrage.

La fata locului s-au deplasat si jandarmi ai Grupei de Supraveghere si Interventie din orasul Nasaud care alaturi de jandarmii montani din Rodna au constatat faptul ca in galerie se aflau pregatite aproximativ 80 de sine de fier de diferite dimensiuni, pe care cei in cauza urmau sa le incarce intr-o sanie, respectiv intr-o caruta, pentru a le transporta catre domiciliu.

Datorita demontarii sinelor s-a produs si schimbarea culorii apei paraului care iese din galerie, iar la fata locului au sosit reprezentanti ai Companiei Apele Romane, deoarece s-au autosesizat, au luat probe de la fata locului, cu scopul de a preveni o eventuala poluare care sa afecteze ecosistemul in zona.

Jandarmii vor intocmi pe numele celor cinci barbati, (Andrei S, George S. Florin M., Viorel S. si Ioan C. toti din Rodna), dosare penale pentru infractiunea de furt calificat.

Fierul vechi provenit din galeria aflata in conservare va fi cantarit si predat pe baza de proces verbal, in custodie, la unul din punctele de colectare a fierului vechi din zona.

 

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii3003 vizualizări23 februarie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0