Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 02 Mai 2024 - 14587
Detinutii au vizionat spectacolul "Paharele lui Cupidon".

 In data de 27 februarie 2012, zece persoane private de libertate aflate in custodia Penitenciarului Bistrita, au fost prezente la Centrul Cultural Municipal "George Cosbuc" Bistrita, pentru a viziona spectacolul "Paharele lui Cupidon", pus in scena de catre actorii Teatrului Municipal din Turda.

Actiunea a fost organizata de Serviciul de Educatie si Asistenta Psihosociala din cadrul Penitenciarului Bistrita, cu sprijinul domnului profesor doctor Dorel Cosma, director al Centrului Cultural Municipal "George Cosbuc" Bistrita.

Persoanele private de libertate selectate pentru a fi prezente la spectacolul de teatru au  dat dovada de progres constant in conduita pe durata detentiei, fiind implicate in activitati lucrative si programe socio-educative, aceasta fiind o modalitate de incurajare si intarire a comportamentului pozitiv pe care l-au manifestat.

Organizarea acestui gen de iesiri in comunitate reprezinta o cale de mentinere a legaturii mediului penitenciar cu comunitatea, contribuind in acelasi timp la dezvoltarea simtului artistic si largirea orizontului cultural al persoanelor private de libertate.

 

 

 
 

Inspector de penitenciare Laura OPRIS

Purtator de cuvant

PENITENCIARUL BISTRITA

 

0 comentarii2800 vizualizări28 februarie 2012




rss 2.0
rss 2.0