Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Minor blocat in apartament. Interventie SMURD in localitatea Maieru.

 In dimineata zilei de joi, 01 martie a.c., la ora 1026, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al jud. Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre faptul ca un minor a ramas blocat intr-un apartament de la etajul III al unui imobil situat pe strada Pandurilor din municipiul Bistrita. Garda de interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita s-a deplasat de urgenta la locul evenimentului cu o autospeciala de interventie si salvare de la inaltimi. In momentul ajungerii la locul interventiei, pompierii militari au constatat ca in apartament se afla minora Bianca G., in varsta de 2 ani, iar usa metalica a locuintei era blocata din interior. Pompierii militari au actionat cu autoscara mecanica, au intrat pe geamul de la balcon si au deblocat usa din interior, permitand accesul parintilor la copil.

 

 

Interventie SMURD in localitatea Maieru 

                 Joi, 01 martie a.c., echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Garzii de Interventie Singeorz - Bai a fost solicitat sa intervina, la ora 1907, pentru acordarea asistentei medicale de urgenta unei persoane, Paraschiva M, 62 de ani, care a fost acrosata de o caruta la iesirea dintr-un magazin. Paramedicii ce incadreaza autospeciala SMURD i-au acordat pacientei ingrijiri medicale la fata locului. Dupa stabilizarea acesteia, a fost transportata la spital pentru investigatii de specialitate.

 


Interventii pe scurt

  In perioada 01.03.2012, ora 0730 - 02.03.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 26 situatii de urgenta, astfel:

 

  • Asistenta persoane                                                               2;
  • Protectia comunitatilor                                                        1;
  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                      23;

 

                                                                                  

                                                                     

                                                        plt.     

                                                                        Marius RUS 

0 comentarii2842 vizualizări02 martie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0