Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Activitati dedicate Zilei Mondiale a Tuberculozei.

Sambata, 24 martie 2012, in Penitenciarul Bistrita, personalul Serviciului de Educatie si Asistenta Psihosociala in colaborare  cu  personalul Serviciului Medical au organizat  o serie de activitati dedicate  Zilei Mondiale a Tuberculozei. Astfel, actiunea a constat in sustinerea unei lectii colocviale de educatie, referitoare la preventia tuberculozei, umata de o dezbatere si vizionarea  filmul  documentar  "Aventurile Bacilului Koch" realizat  de  Centrul pentru Politici si Servicii de Sanatate  in cadrul  unui proiect  finantat de Fondul Global. La aceasta activitate au participat 32 de persoane private de libertate carora, la final, le-au fost aplicate chestionare si distribuite pliante informative cu ilustratii.

Activitatea a avut drept  scop constientizarea participantilor  asupra  mijloacelor de revenire  a  tuberculozei  si  importanta formarii  unei  educatii  sanitare  preventive.

 

    Inspector de penitenciare Mihaela NEGRU

Pentru Purtator de cuvant PENITENCIARUL BISTRITA

 

 

0 comentarii2870 vizualizări26 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0