Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Accident in Crainimat.Accident in localitatea Ilva Mica.

Joi, 29 martie a.c., la ora 1446, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al jud. Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre producerea unui accident rutier  pe raza localitatii Crainimat. Un echipaj de descarcerare, echipajul de terapie intensiva mobila si un echipaj de prim ajutor din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita s-au deplasat de urgenta la fata locului. Pompierii militari au asigurat masurile de aparare impotriva incendiilor, au deconectat bornele de la acumulatori si au repus masina rasturnata pe carosabil. Celor doua victime li s-a acordat prim ajutor medical la fata locului, ulterior fiind transportati la spital pentru ingrijiri medicale de specialitate.

 

 

Accident in localitatea Ilva Mica

             Echipajul de prim ajutor din cadrul Garzii de interventie Singeorz Bai a fost solicitat sa intervina joi, 29 martie, la ora 1133, la un accident rutier produs pe raza localitatii Ilva Mica. Una dintre victime a suferit leziuni grave, prezentand semne ale unei posibile rupturi de coloana cervicala. Dupa asigurarea asistentei medicale de urgenta la fata locului, victima a fost transportata la spital pentru investigatii de specialitate amanuntite.

 

 

Interventii pe scurt

 In perioada 29.03.2012, ora 0730 - 30.03.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 24 situatii de urgenta, astfel:

 

  • Incendii                                                                                 5;
  • Asistenta persoane                                                                1;
  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                         18;

 

 

 

 

 

                                                                  

                                                            Plt.

                                                                         Marius RUS

0 comentarii3255 vizualizări30 martie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0