Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Ziua Jandarmeriei Romane - 3 aprilie 2012.

Ca in fiecare an, Ziua Jandarmeriei Romane va fi marcata si anul acesta la Bistrita printr-o serie de activitati specifice organizate special cu aceasta ocazie. In 2012, se sarbatoresc 162 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane, prilej pentru Jandarmeria bistriteana de a aduce in atentia cetatenilor, cei in slujba carora se afla zi de zi, activitatile si preocuparile jandarmilor.

Marti, 3 aprilie a.c., de la ora 10.15, va fi organizata o conferinta de presa iar de la ora 11.00, bistritenii sunt asteptati la manifestarile organizate in curtea institutiei, din strada Romana, nr. 17A, cu ocazia Zilei Portilor Deschise. Cei prezenti vor putea asista la ceremonialul militar care va marca aceasta aniversare, la exercitii demonstrative executate de catre jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita si vor putea vizita o expozitie cu materiale folosite de catre jandarmi in misiunile la care participa.    Nu vor lipsi surprizele pregatite pentru cei care vor vizita Jandarmeria, in dimineata zilei de marti 3 aprilie 2012.

 

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

2 commentarii2926 vizualizări02 aprilie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0