Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Incendiu in Nasaud. Accident rutier in Dumitra.

Sambata, 21 aprilie, la ora 1605, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost anuntat, prin numarul de urgenta unic 112, despre producerea unui incendiu la o casa de locuit din localitatea Nasaud, strada Grivitei. O autospeciala de interventie cu apa si spuma din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud s-a deplasat de urgenta la fata locului.

            In momentul ajungerii la locul interventiei, pompierii militari au constatat ca ardea funinginea din cosul de fum al casei, cu posibilitatea de propagare la acoperisul imobilului. S-a actionat cu o teava de refulare de inalta presiune tip "D" pentru lichidarea incendiului. Interventia prompta a pompierilor nasaudeni condus la salvarea obiectivului, limitand considerabil pagubele materiale.

 

Accident rutier in Dumitra

             Echipajul de terapie intensiva mobila si o autospeciala de descarcerare din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud au fost solicitate sa intervina, sambata, ora 2119, la un accident rutier produs pe raza localitatii Dumitra, jud. Bistrita - Nasaud. Cei trei pasageri au reusit sa iasa singuri din autoturismul avariat, niciunul dintre acestia nu prezenta leziuni vizibile. Personalul I.S.U. "Bistrita" a actionat in vederea acordarii primului ajutor medical specializat, deconectarii bornelor bateriei pentru a impiedica producerea unui incendiu si degajarii carosabilului pentru reluarea traficului auto in zona. Victimele au refuzat transportul la Unitatea de Primire Urgenta a Spitalului Judetean.

 

Interventii pe scurt

 In perioada 20.04.2012, ora 0730 - 23.04.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 48 situatii de urgenta, astfel:

  • Incendii                                                      1;
  • Interventii S.M.U.R.D.:                                47;

 

                                                                      

                                                            Plt.  

                                                                        Marius RUS  

1 comentariu2912 vizualizări23 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0