Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Mini-vacanta de 1 mai...in focuri!

Jandarmii bistriteni dar si cei din Nasaud, Beclean si Sangeorz Bai s-au aflat la datorie pe parcursul celor patru zile libere prilejuite de ziua de 1 mai. Avand in vedere actiunile de patrulare executate in zonele din aria de competenta au fost prevenite faptele de natura antisociala, in perioada de referinta nefiind aplicate sanctiuni contraventionale, bistritenii demonstrand inca odata faptul ca stiu sa se distreze fara a incalca prevederile legale in vigoare.

Si in zona montana jandarmii montani din Rodna si din Piatra Fantanele s-au aflat la datorie in aceasta perioada.

Jandarmii montani din Piatra Fantanele au prevenit izbucnirea unor incendii de amploare, intervenind atat sambata, duminica si luni la izolarea a sapte focuri la liziera padurii, in zonele Magura, Obscioare, Fete si Corha, cel mai probabil acestea fiind aprinse de proprietarii terenurilor din aceste zone, odata cu efectuarea curateniei de primavara. La una din aceste interventii au fost solicitati sa intervina si pompierii dar avand in vedere interventia prompta a jandarmilor montani, nu a mai fost nevoie de deplasarea acestora la fata locului.

Nu au fost aplicate sanctiuni deoarece proprietarii nu se aflau in zona la momentul interventiei jandarmilor montani, acestia urmand a fi identificati si avertizati cu privire la existenta pericolului izbucnirii unor incendii de padure, atunci cand lasa focul nesupravegheat in zona.

 

 Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

0 comentarii2800 vizualizări02 mai 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0