Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Autoturism dat in urmarire generala, descoperit de jandarmii bistriteni

In aceasta noapte un echipaj de jandarmi aflat intr-o actiune de patrulare in zona Piata Petru Rares, in fata Palatului Administrativ din municipiul Bistrita, a depistat un autoturism suspect parcat in fata restaurantului Coroana de Aur. Vazand ca numarul corespunde cu cel al autoturismului dat  in urmarire generala in tara, jandarmii au trecut la legitimarea celor trei persoane care se aflau in apropierea masinii suspecte.

Dupa efectuarea procedurilor de legitimare si identificare a celor trei barbati, jandarmii au trecut, la efectuarea unui control corporal preventiv. In urma acestuia, asupra celor trei suspecti a fost gasita suma de 15.000 de euro si  4.300 lire sterline, bani care nu au

putut fi justificati in fata organelor de ordine.

 Autoturismul in cauza a fost dat in urmarire generala in data de 23 octombrie 2010, deoarece cu acesta s-ar fi transportat suma de 100.000 de euro sustrasa de la o persoana din judetul Suceava.

           Cei trei barbati au fost condusi la sediul Inspectoratului de Politie al judetului Bistrita Nasaud, iar autoturismul a fost supravegheat  de jandarmi pana la sosirea politistilor din judetul Suceava care ancheteaza cazul. Ulterior barbatii si autoturismul au fost predati  politistilor suceveni, care vor continua cercetarile pana la solutionarea cauzei.

 

 

                           Ofiter specialist informare si relatii publice

                                                  Lt.

                                                       Georgeta CASVAN

0 comentarii2849 vizualizări24 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0