Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Prim ajutor acordat de catre jandarmii montani de la Piatra Fantanele!

In dupa-amiaza zilei de duminica, 24 octombrie a. c., jandarmii montani din Piatra Fantanele aflati intr-o actiune de patrulare intre localitatile Piatra Fantanele si Lunca Ilvei in zona numita "Opcioare", au observat un barbat intins in mijlocul drumului, in spatele unui atelaj hipo, tras de un cal. Barbatul acuza dureri puternice la piciorul drept, ca urmare jandarmii montani i-au acordat celui in cauza primul ajutor, curatandu-i si bandajandu-i rana deschisa de la tibia membrului inferior drept. De asemenea jandarmii montani i-au curatat barbatului si rana de la mana dreapta, imobilizandu-i in acelasi timp piciorul ranit.

Conform spuselor barbatului in cauza, acesta a cazut din caruta in timp ce se deplasa spre Lunca Ilvei, iar roata din partea stanga – spate a atelajului i-a trecut peste picior.

Vasile Petru C. in varsta de 33 de ani, a refuzat interventia Serviciului de Ambulanta, ca urmare a fost condus acasa, urmand ca in cel mai scurt timp sa se deplaseze la Spitalul Judetean Bistrita Nasaud pentru investigatii ulterioare de specialitate.

 

            Masuri de ordine publica la protestul Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate

 

            Un efectiv de 15 jandarmi asigura la aceasta ora masurile de ordine publica protestul organizat de cadrelele militare disponibilizate.

Astazi, 25 octombrie 2010, de ziua armei lor, cadrele militare disponibilizate au ales sa sarbatoreasca aceasta zi, organizand un protest in fata Palatului Administrativ  al judetului.

De la ora 09.30, membrii sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate s-au adunat in fata Prefecturii iar de la ora 10.30 se organizeaza pichetari ale unor sedii de partide.

 

Masuri de ordine publica la Ziua Armatei!

 

            Astazi, 25 octombrie a.c., de la ora 12.00 jandarmii bistriteni asigura masurile de ordine publica la manifestarile prilejuite de Ziua Armatei Romane.

Efectivele vor fi prezente la Monumentul Eroilor din Piata Petru Rares, unde autoritatile locale si judetene vor marca aceasta sabatoare. Vor fi depuse coroane de flori,  va defila Garda de Onoare si va fi organizat un ceremonial religios.

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

0 comentarii2807 vizualizări25 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0