Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
Incendiu cu o victima .

Doua autospeciale de interventie cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud au fost solicitate sa intervina, marti 26 iunie, la ora 19.39, pentru lichidarea unui incendiu produs la o gospodarie individuala in localitatea Telcisor. Dupa scurt timp, pompierii militari au fost informati ca nu mai este nevoie de interventia lor, imobilul afectat fiind ars in totalitate.

          S-a mentinut solicitarea pentru echipajul de prim ajutor pentru a acorda ingrijiri medicale proprietarului care a suferit arsuri de gr. II si III pe aproximativ 40% din suprafata corpului. Victima a fost transportata cu ajutorul unei carute pana la cea mai apropiata cale de acces pentru ambulanta SMURD, drumul spre locul interventiei fiind greu accesibil echipajului medical. Pacientului i s-au acordat ingrijiri medicale la locul preluarii, ulterior a fost transportat la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Orasenesc Nasaud.          

 

 

 

In perioada 26.06.2012, ora 0730 - 27.06.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 22 situatii de urgenta, astfel:

 

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                     20;
  • Protectia comunitatilor                                                         2;

 

 

 

                                                                   

    INFORMARE SI RELATII PUBLICE

                                                            Plt. Marius RUS   

0 comentarii2891 vizualizări27 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0