Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
Proiectil perforant gasit la Nasaud.

Marti, 3 iulie, la ora 10.00, un echipaj din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud a fost solicitat sa intervina pentru inlaturarea unor elemente desprinse de pe acoperisul unui imobil din orasul Nasaud. S-a actionat cu autoscara mecanica pentru indepartarea tencuielii desprinse de pe imobil pe o suprafata de aproximativ 12 mp si a doua bucati de tabla din acoperis care prezentau riscul prabusirii.

 

*            Dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost informat despre faptul ca pe strada Mihai Eminescu din orasul Nasaud, in timp ce se executau unele lucrari de reabilitare, a fost gasit un proiectil perforant calibru 76 mm. Un echipaj pirotehnic din cadrul I.S.U. "Bistrita" s-a deplasat de urgenta la fata locului in vederea cercetarii, identificarii, ridicarii, transportarii si depozitarii munitiei neexplodate.

 

 

 In perioada 03.07.2012, ora 0730 - 04.07.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 23 situatii de urgenta, astfel: 

Interventii S.M.U.R.D.:                                                     20;

  • Protectia comunitatilor:                                                       2;
  • Asanare de munitie                                                              1;

 

 

 

                                                                       Compartimentul Informare si Relatii Publice

                                                           Plt.         Marius RUS  .

 

 

foto - arhiva ISU BN .

0 comentarii3045 vizualizări04 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0