Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 23 Iulie 2024 - 14587
Neatentia la volan face din nou victime.

In data de 26.08.2010, orele 08.00, pe DN 17 C in localitatea Salva, numitul Vasile C., domiciliat in Salva, posesor al permisului de conducere cat. B, BE, C, CE, in timp ce conducea un autoturism, a surprins si accidentat pe numitul Dumitru P. care se deplasa din sens opus pe bicicleta si a virat la stanga fara sa se asigure.

Din accident a rezultat ranirea usoara a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Orasenesc Nasaud cu diagnostic multiple escoriatii regiunea parietala stanga si escoriatii pe ambele maini, nefiind necesara internarea acestuia.

          Cercetarile continua de catre  Politia orasului Nasaud.

 

In data de 26.08.2010, orele 10.30, pe DN 17 D in localitatea Ilva Mica, numitul Emil M., domiciliat in Ilva Mica, posesor al permisului de conducere cat. B, in timp ce conducea un autoturism, a surprins si accidentat pe numitul Ioan P. care se deplasa pe aceeasi directie de mers, conducand un moped si a virat la stanga fara sa se asigure.

Din accident a rezultat ranirea usoara a numitului Ioan P., din Ilva Mica, care a fost transportat la Spitalul Orasenesc Nasaud cu diagnostic multiple escoriatii faciale, contuzie craniana, politraumatisme membre inferioare si superioare.

          Cercetarile continua de catre  Politia orasului Nasaud.

 

In data de 26.08.2010, orele 11.28 pe str. Florilor din mun. Bistrita, numita Aurelia S., domiciliata in mun. Bistrita, posesoare a permisului de conducere cat. B, din cauza neatentiei a pus in miscare  autoturismul la volanul caruia se afla si a patruns pe trotuar unde a surprins si accidentat-o pe mama sa, care dupa ce a coborat din autoturism intentiona sa intre in scara blocului. In urma impactului victima a cazut pe carosabil.

Victima a fost  ranita usor, fiind diagnosticata cu: contuzie toraco-abdominala si escoriatii faciale – nefiind necesara internarea in spital.

Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ si i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetarile continua de catre Biroul Rutier Bistrita

 

S-a ales cu dosar penal pentru consum de alcool

In data de 26.08.2010, orele 06.40, pe str. Valea Ghinzii, din mun. Bistrita, politistii au oprit un autoturism, la volanul caruia a fost identificat numitul Dumitru L., cu domiciliul in mun. Bistrita, posesor al permisului de conducere cat.B.

Intrucat acesta emana vapori de alcool a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testarii fiind de 0.55 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabiliri alcoolemiei.

Numitului Dumitru L. i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legala.

          Cercetarile continua de catre lucratorii din cadrul Biroului Rutier Bistrita.

 

S-a spanzurat in gradina familiei la care lucra

          In data de 26.08.2010, ora 19.30 , lucratorii Postului de Politie Josenii Bargaului au fost sesizati telefonic prin serviciul de Urgente 112 despre faptul ca in localitatea Josenii Bargaului, in gradina unei case a fost gasita o persoana spanzurata.

          La fata locului s-a deplasat grupa operativa, ocazie cu care s-a constatat ca in curtea casei numitei Floarea B. din Josenii Bargaului a fost gasit numitul Adrian R., de 48 ani, spanzurat cu un cablu electric de un copac. In urma examinarii cadavrului nu au fost gasite urme de violenta pe acesta.

          Din cercetari a reiesit faptul ca susnumitul a mai incercat in noaptea precedenta sa se sinucida, dupa ce a fost externat pe propria raspundere de la Spitalul judetean. Barbatul era necasatorit si de mai multi ani lucra la familia in gradina careia s-a spanzurat.

          Cadavrul a fost transportat la Spitalul judetean Sectia Prosectura in vederea efectuarii necropsiei.

 

                             PURTATOR DE CUVANT AL I.P.J. B-N

Agent principal de politie

Mariana Petrosanu                                                           

E-mail: cabinet@bn.politiaromana.ro

                                                             Telefon:0263203103; fax: 0263232062

0 comentarii7966 vizualizări28 august 2010
rss 2.0
rss 2.0