Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Pompierii militari au intervenit pentru indepartarea materialului lemnos si a bolovanilor cazuti pe carosabil intre localitatile Bistrita Birgaului si Colibita.

In ultimele 24 de ore, pe teritoriul judetului Bistrita - Nasaud, ploile abundente, urmate de descarcari electrice si vantul puternic sub forma de vijelie au generat situatii de urgenta ce au impus interventia echipajelor de pompieri militari, dupa cum urmeaza:

          Duminica, 15 iulie, in intervalul orar 15.22-16.15, un echipaj din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud a intervenit in cartier Liviu Rebreanu, pe DN 17 C, pentru degajarea unui copac cazut pe carosabil ca urmare a manifestarii fenomenelor meteorologice periculoase.

          In intervalul orar 16.00 - 19.10, pompierii militari din cadrul Garzii de Interventie Prundu Birgaului au fost solicitati sa intervina pe DJ 173A, intre localitatile Bistrita - Birgaului si Colibita, pentru indepartarea materialului lemnos si a bolovanilor cazuti pe carosabil. Pompierii militari, sprijiniti de membrii Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta din localitate, au intervenit cu un buldoexcavator si un motoferastrau pentru indepartarea trunchiurilor de conifere si a bolovanilor care au blocat respectiva cale de acces in doua portiuni, pe o distanta de aproximativ 30 m.

 

 

In perioada 13.07.2012, ora 0730 - 16.07.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 77 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                   72;
  • Incendii                                                                     2;
  • Salvare animale                                                              1;
  • Protectia comunitatilor                                            2;

 


 

  Compartimentul Informare si Relatii Publice

                  Plt.  Marius Rus  . 

 

 

0 comentarii2835 vizualizări16 iulie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0