Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Incendiu produs in bucataria unei case de locuit din Bistrita.

O autospeciala de interventie cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita s-a deplasat de urgenta, pe strada Libertatii din localitate, pentru lichidarea unui incendiu produs in bucataria unei case de locuit. La sosirea echipajului, pompierii militari au constatat ca o scurgere de gaz a produs un incendiu in spatele aragazului, care s-a extins ulterior la mobilierul bucatariei. S-a trecut la oprirea alimentarii cu gaz a aparatului de gatit apoi, cu o teava de inalta presiune, incendiul a fost lichidat.  In urma incendiului, s-a deteriorat mobilierul bucatariei si s-a afumat peretele din spatele aragazului.

 

          Doua autospeciale de interventie cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita au fost solicitate sa intervina pentru lichidarea unui incendiu produs la o anexa gospodareasca din localitatea Dumitrita. In momentul sosirii la locul evenimentului, pompierii militari au constatat ca ardea mocnit fanul din fanar. S-a intervenit cu doua tevi de inalta presiune si materiale de prima interventie pentru localizarea si lichidarea incendiului. Interventia a durat aproximativ 20 de minute. In urma incendiului, au ars aproximativ 100 kg de fan si a fost afectata o alta cantitate de aproximativ 1000 kg fan. A fost salvat grajdul in care s-a produs incendiul si a fost impiedicata propagarea flacarilor la casa de locuit din apropiere. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind fumatul in locuri neprotejate corespunzator.

 

In perioada 23.07.2012, ora 0730 - 24.07.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 31 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                     26;
  • Incendii                                                                                 2;
  • Protectia comunitatilor                                                         3;

 

 

 

    Compartimentul Informare si Relatii Publice

                      Plt.  Marius RUS . 

 

 

0 comentarii3031 vizualizări24 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0