Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Pompieri militari au reusit impiedicarea propagarii flacarilor la casa de locuit din Cepari.

O autospeciala de interventie cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud s-au deplasat de urgenta in localitatea Cepari, pentru lichidarea unui incendiu produs la o anexa gospodareasca. La sosirea echipajului, pompierii militari au constatat ca ardea acoperisul lemnariei pe o suprafata de aproximativ 2 mp. S-a intervenit cu doua tevi de refulare de inalta presiune pentru lichidarea incendiului. Acesta a izbucnit dupa ce proprietarul a trecut la igienizarea prin ardere a unor resturi menajere si sub actiunea curentilor de aer focul deschis in aer liber a scapat de sub control. Din fericire, pompieri militari au reusit impiedicarea propagarii flacarilor la casa de locuit.

 

 
 

In perioada 24.07.2012, ora 0730 - 25.07.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 27 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                     25;
  • Incendii                                                                                 1;
  • Asistenta persoane                                                              1;

 

 

      Compartimentul Informare si Relatii Publice

Plt.           Marius RUS 

 

foto- arhiva ISU BN .


 

                                                              

 

0 comentarii3367 vizualizări25 iulie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0