Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Incendiu produs la un autoturism. Incendiu de vegetatie uscata produs pe raza municipiul Bistrita, str. Drumul Cetatii.

O autospeciala de interventie cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita a fost solicitata sa intervina de urgenta, miercuri 25 iulie, ora 16.30, pentru lichidarea unui incendiu produs la un autoturism. Evenimentul s-a produs in parcarea unui supermarket situat pe bulevardul Independentei din municipiul Bistrita. Incendiul se manifesta in interiorul masinii, pompierii militari au actionat cu doua tevi de inalta presiune pentru lichidarea acestuia,  reusindu-se in acest mod limitarea pagubele materiale. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind un scurtcircuit electric.

 

 

In perioada 26.07.2012, ora 0730 - 27.07.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 19 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                   16;
  • Incendii                                                                             2;
  • Asistenta persoane                                                       1;

 

*

          Doua autospeciale de interventie cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri "Bistrita" au intervenit pentru localizarea unui incendiu de vegetatie uscata produs pe raza municipiul Bistrita, str. Drumul Cetatii. Pompierii militari au actionat cu 4 linii de refulare si mijloace de prima interventie pentru lichidarea incendiului care se manifesta pe o suprafata de aproximativ 7-8 ha si ameninta sa se extinda  la imobilele din apropiere. Interventia a durat aproximativ 2 ore.

*

 

 

          Joi, 26 iulie, la ora 22.10, un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita a fost solicitat sa intervina pentru salvarea unui minor in varsta de 3 ani care a ramas blocat intr-un apartament de la etajul I al unui bloc situat pe strada Nasaudului din municipiul Bistrita. Pompierii militari au actionat cu scara culisabila, au intrat in apartament pe unul din geamuri si au deschis usa metalica din interior. Copilul a fost predat parintilor in conditii de siguranta.

 

 

 

           Compartimentul Informare si Relatii Publice

                  Plt.   Marius RUS .

 

Foto- Marius Chiuzan.

 

0 comentarii2905 vizualizări27 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0