Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Portmoneu gasit de un jandarm la Trezoreria Beclean.

Luni 30 iulie a.c., in jurul orei 10.00, plutonier Florin Botean, subofiterul aflat in serviciul de paza la Trezoreria Beclean a gasit pe holul institutiei un portmoneu ce continea o suma consistenta de bani. Cineva il uitase pe una din masutele aflate in holul Trezoreriei. Imediat jandarmul in prezenta unui martor asistent, a deschis portmoneul si a intocmit procesul verbal care preciza continutul acestuia, a anuntat conducerea institutiei si a luat masura aflarii identitatii  proprietarului.

Portmoneul era de culoare rosie si continea 1.000 de lei si 300 de euro.

In mai putin de o ora, la Trezorerie s-a prezentat un barbat de 34 de ani, Vasile M. din Malin, care a anuntat ca si-a uitat portmoneul in institutie in urma cu aproximativ o ora. Celui in cauza i s-a inapoiat atat portmoneul cat si sumele de bani aflate in interiorul acestuia, barbatul aratandu-se recunoscator ca si-a putut recupera banii considerati pierduti

 

  Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

 

 

 

 

1 comentariu2310 vizualizări31 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0