Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Incendiu la o gospodarie individuala in localitatea Ilva Mare si incendiu de vegetatie uscata produs pe raza localitatii Cociu.

Marti, 7 august, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre producerea unui incendiu la o gospodarie individuala in localitatea Ilva Mare. O autospeciala de interventie cu apa si spuma din cadrul Garzii de Interventie Singeorz - Bai, impreuna cu pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Ilva Mare si Serviciului Privat pentru Situatii de Urgenta "Silvania International" Lunca Ilvei s-au deplasat de urgenta la locul evenimentului. Pompierii militari si voluntari au actionat cu mai multe linii de refulare pentru localizarea si lichidarea incendiului care se manifesta pe o suprafata de aproximativ 40 mp la casa de locuit si de aproximativ 30 mp la anexa gospodareasca. Interventia a durat aproximativ 3 ore, pompierii militari reusind sa limiteze considerabil pagubele materiale. In urma incendiului, au ars 2 porci si 25 pasari si au fost salvate alte 15 pasari. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind o explozie la o butelie cu scapari de gaze combustibile.

 

*

          Marti, 7 august, o autospeciala de interventie cu apa si spuma din cadrul Garzii de Interventie Beclean a fost solicitata sa intervina pentru lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata produs pe raza localitatii Cociu. Pompierii militari au actionat cu o teava de refulare si mijloace de prima interventie pentru stingerea incendiului care se manifesta pe o suprafata de aproximativ 0,5 ha.  

 

 

 

In perioada 07.08.2012, ora 0730 - 08.08.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 31 situatii de urgenta, astfel:

 

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                     26;
  • Protectia comunitatilor                                                         3;
  • Incendii                                                                                 2;

 

 

 

                                                             Compartimentul Informare si Relatii Publice

                                                           Plt.

                                                                        Marius Rus  

 

1 comentariu2345 vizualizări08 august 2012
rss 2.0
rss 2.0