Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Vacanta in siguranta la Sangeorz-Bai si la Poiana Zanelor!

Joi, 09 august 2012, jandarmii s-au aflat in mijlocul copiilor din taberele din judet. Intalnirile cu cei aflati in aceasta perioada in vacanta la Taberele din Sangeorz Bai si Complexul Turistic Poiana Zanelor, s-au derulat in cadrul programului initiat la nivelul Ministerului Administratiei si Internelor: "Vacanta in siguranta!".

Copiii cazati in aceasta perioada la taberele din judet au avut parte de vizita jandarmilor. In cadrul programului national care se deruleaza pe perioada sezonului estival intitulat sugestiv: "Vacanta in siguranta!" au loc numeroase intalniri cu elevii aflati in taberele din judet. Joi, 9 august a.c., ofiterul de relatii publice alaturi de un subofiter din cadrul Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale si jandarmii montani s-au intalnit cu copii din Constanta, Valcea, Bucuresti, Dambovita, Targoviste si Focsani.

Atat la tabara din statiunea Sangeorz-Bai cat si la Poiana Zanelor -intr-un cadru neconventional, jandarmii le-au prezentat copiilor aspecte generale legate de atributiile Jandarmeriei Romane si mai ales aspecte legate de petrecerea vacantei in conditii de siguranta, atat pe perioada in care se afla cu parintii cat si cand se afla in astfel de locatii doar cu profesorii insotitori.

La finalul expunerilor copiilor le-au fost inmanate pliantele campaniei care contin sfaturi punctuale pentru o vacanta fara probleme.

Jandarmii montani din Rodna, vor fi vineri, 10 august a.c., din nou alaturi de elevii aflati in tabara la Complexul Poiana Zanelor, pentru a-i insoti pe traseul Poiana Zanelor-Pasul Suhard-Vf. Omu.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii3206 vizualizări10 august 2012
rss 2.0
rss 2.0