Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Cersetoria - principala abatere sanctionata de jandarmi la manifestarile prilejuite de sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului.

Miercuri 15 august a.c., jandarmii au executat numeroase misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestarile cu public numeros, (religioase, cultural-artistice), organizate la nivelul municipiului Bistrita si al judetului Bistrita Nasaud.

         In perioada de referinta jandarmii au aplicat un numar de 16 sanctiuni contraventionale in valoare de 1.850 lei si doua avertismente scrise.

Principala abatere sanctionata a fost cersetoria, mai ales la manifestarile religioase organizate la lacasurile de cult din municipiu si judet.

De asemenea jandarmii au aplicat sanctiuni si pentru refuzul declinarii identitatii in fata agentului constatator, savarsirea in public de fapte obsecene si adresarea de cuvinte jignitoare, tulburarea fara drept a ordinii si linistii publice dar si lasarea in libertate a unor animale care pot reprezenta pericol pentru anumite persoane sau bunuri.

Pentru buna desfasurare si organizare a misiunilor din aria de competenta, in noaptea de 14, respectiv ziua de 15 august a.c., peste 70 de jandarmi s-au aflat la datorie, ca urmare nu s-au produs evenimente nedorite in aceasta perioada.

 Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

0 comentarii2716 vizualizări16 august 2012




rss 2.0
rss 2.0