Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Jandarmii alaturi de armata si de pompieri impreuna intr-o actiune de ecologizare a malurilor raului Somes.

Vineri, 16 noiembrie a.c., jandarmii au participat la o actiune de voluntariat de ecologizare a malurilor raului Somes.La nivelul judetului au fost organizate patru puncte situate pe malul raului Somes, pe raza localitatilor Nasaud, Sangeorz-Bai, Nimigea si Beclean iar jandarmii au fost prezenti in Sangeorz-Bai, Beclean si in orasul Nasaud, unde exista subunitati de Jandarmerie.

Au fost colectate resturile menajere care dauneaza mediului inconjurator. (in special pet-urile).

 Actiunea a fost organizata de Sistemul de Gospodarire a Apelor si Prefectura judetului cu participarea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita Nasaud si a militarilor din cadrul Batalionului 812 Infanterie Bistrita.

In fiecare an jandarmii participa pe baza de voluntariat la astfel de actiuni de ecologizare a anumitor zone din judet, cea mai cunoscuta si mai recenta fiind participarea la Campania "Let s Do It Romania" care s-a desfasurat la nivel national in 12 mai a.c.

  

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii2926 vizualizări16 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0