Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
In postul Craciunului a furat...salam!

Un barbat de 37 de ani a fost surprins intr-un hipermarket din municipiu in timp ce incerca sa sustraga nu mai putin de 12 batoane de salam. Cu toate ca ne aflam in postul Craciunului, Valentin M. de 37 de ani din Sighisoara, judetul Mures, a incercat sa sustraga din magazin 12 batoane de salam, ascunzandu-le sub haina.

Miercuri, 21 noiembrie a.c., in jurul orei 19.30, barbatul a intrat in magazin pentru a-si face cumparaturile. Din pacate, acesta in loc sa puna marfurile dorite in cosul de cumparaturi, le-a ascuns sub haina, cu scopul de a le scoate din magazin fara sa le achite.

Dupa trecerea prin dreptul caselor de marcat, vazand ca nu are nicio intentie de a le achita, angajatii magazinului l-au oprit pentru a-l intreba unde doreste sa mearga cu marfa ascunsa sub haina.

Atunci, barbatul a scos din interiorul hainei, fara a riposta, nu mai putin de 12 batoane de salam, de diferite sortimente, motivand ca a facut acest gest deoarece ii era foame.

 Salamul sustras cantareste aproape 6 kg, iar valoarea acestuia se ridica la 277,58 lei.

Jandarmii bistriteni i-au intocmit celui in cauza actele de constatare si sesizare, care au fost inaintate catre Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita pentru a se da solutia legala.

    Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

0 comentarii2842 vizualizări22 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0